Domov | O nas | Dejavnosti | Koledar prireditev | Kontakt | Foto galerija

Arhiv prireditev 2009

Prireditev ob zaključku del v Krajevni skupnosti Temenica in otvoritev otroškega igrišča.

Igra ŠAH-MAT v domu krajanov v Temenici

petek 6.11.09

nedelja 8.11.09 ob 15.uri

Kulturno društvo Temenica

Otroške delavnice (izdelovanje novoletnih voščilnic in okraskov)

sobota 14.11.09 od 9.00 do 11:00

Gostovanje gledališke skupine v Ambrusu z igro ŠAH MAT

sobota 14.11.09 ob 19.00

Gostovanje gledališke skupine v Robu z igro ŠAH MAT

sobota 21.11.09 ob 19.uri

Otroške delavnice (izdelovanje novoletnih voščilnic in okraskov). Več o delavnicah ...

sobota 21.11.09 od 9.00 do 11:00

Prireditev JAZ ZNAM, TI ZNAŠ v domu krajanov v Temenici

Prireditev je namenjena mladim, še posebno pa mladim po srcu, da se predstavijo na odru z instrumentalno točko, pevsko točko, recitacijo,imitacijo, plesom... Letos so se zelo dobro izkazali mladi inštumentalisti, saj so se odzvali v velikem številu. Nastopili so: Nika Kavšek, Melita, Anita in Alenka Sinjur, Lenart Lavrih, Žiga in Žan Novak, Iza Hribar, Urška Fajdiga, Sara Adamlje, Tajda Femec. Nastope mladih inštrumentalistov so popestrile plesne točke v izvedbi Hane Kavšek, Urške in Anje Fajdiga, ter Petre Kavšek in Matija Omejeca. Ker je Temenica znana po svojem gledališkem ustvarjanu so svoj delež primaknile tudi Nika Kavšek, Nika Berčon, Maja Medved in Lara Janežič z prijetnim skečem. Prireditev je povezovala Darja Osvald.

nedelja 29.11.09 ob 15.uri

Miklavževanje s prodajno razstavo izdelkov otroških delavnic v domu krajanov v Temenici

Miklavževanje je potekalo v polni dvorani Doma krajanov v Temenici. Učenci podružnične šole so skupaj z mentoricami pripravili lutkovno pravljico Mojca Pokraculja, ki so jo mladi obiskovalci z zanimanjem poslušali. Zanimanje in radovednost se je dodatno povečala ob prihodu Miklavža. Kdo bi si mislil, da se da z Miklavžem tako dobro pogovarjati. Seveda je otroke najbolj zanimalo, kaj jim je prinesel. Tudi letos je bil kljub recesiji zelo radodaren, saj mu je na pomoč priskočila KS Temenica, ki je prispeval sredstva za darila.
Prireditev je pospremila prodajna razstava novoletnih okraskov in voščilnic, ki so jih izdelali otroci ob sobotnih srečanjih.
Več o delavnicah ...

sobota 5.12.09 ob 15.uri